As we get up, the sun goes down

Det känns verkligen att det är sommarlov när man kan ligga i sängen hela dagen, himla skönt att vara ledig en måndag faktiskt men jag har inte fått någonting gjort så det är väl dags att gå upp nu kanske. Har förövrigt sovit as dåligt inatt, har kanske sovit själv 2 gånger på 3 veckor så att vara själv inatt var ju inte det lättaste, det enda bra var ju att hostan lugnat sig så när jag väl somna så fick jag sova ut. 
 
Beställde förresten nya bikinitrosor, har letat efter ett par riktigt snygga brasilianska bikinitrosor väldigt länge och idag så hitta jag dom perfekta, dock så fanns dom bara i L men efter typ 1 timme så hade dom kommit in i S, hur perfekt? Så nu eller ja om 5 dagar när jag slutat med pencillinet så kan gärna solen få komma fram, man blir tydligen jättekänslig när man åt dehär pencillinet och fick inte vistas i för stark sol så därför kan jag leva med att det är lite molnigt för tillfället! 
 
Men nu ska jag kliva upp ur sängen och plocka i ordning lite här, puss! 
 
 
 Här har ni förresten en as skön låt, spelades typ hela tiden på Rhodos och hörde den när jag jobbade igår så nu går den för tillfället på repeat! 
 
BlasterJaxx - Faith 
Allmänt | | Kommentera |
Upp